Fort Walton Beach


En bra helg


Två dagar med Scott och hans kompisar. Stranden, kajak, delfiner och en massa annat skoj :D

Huset i Destin



Här är mitt hus och bakgården :)

10 days left... wiiiiho

Sitter på tennisen med min vanilj milkshake från Whataburger, mums!

Igår var jag åter igen på La Paz med Christi och hennes kompisar - det var jätte gott och trevligt!

 

Nu har precis Christis son Scott kommit, så ikväll blir det lite fest med pizza osv med Scott och Christis kompisar. Det ska bli trevligt, en massa engelska, haha.


Tiden går fort, bara knappt 6 veckor kvar nu!

Igår hade jag sovmorgon, började vid ett. Fast åkte hemirån vid 12. Har ca 30 min till tennisen frånBlev en lunch på Panera Bread påvägen också :)
Var en ca en timme på tennisen, sedan åkte jag och Erik iväg till Shalimar Pointe för att kolla när Sofie Ferguson (hon som kom 2;a i damtävlingen) tränade med Will (han spelar tennis på collage). Rätt kul att se faktiskt :) Sedan kollade vi även i golfen som ligger ett stenkast där ifrån. Johan var också med!

Sedan åkte jag, Erik och Johan till en fin resturang, mötte även upp Christi där, sedan blev det en väldigt god middag med förätt, varmrätt och glassdrink till efterrätt.

Åkte hem efteråt och somnade tidigt efter att ha gosat lite med min vildkatt. Var dessutom ca 5 meter från en tvättbjörn, vi hade även en i solrummet - rätt coolt fast lite läskigt. Hihi.

Nu är Viktor från Kga här, hans tennismatch blev inställd så vi får väl se vad vi fyra hittar på.

Att älskas utav dig, är det vackraste för mig

Idag har jag genomfört min första tennislektion på år och dar. Det var jätte kul, men formen bör deffenitivt filas på "lite" till.. Haha, men jag antar att det är just det jag håller på med nu. Först väggen i 45 min, sen lektion i 45 min, väggen ytterligare 45 min och sedan en nerjoggning på ca 15 min.
Om varje dag ska se ut såhär tills jag kommer hem så kanske Erik ger mig ett wildcard till "Women's cup" i Kristinehamn, haha ;) Åhnej, jag skojade. Men förhoppningsvis rullar jag inte hem i maj om jag fortsätter såhär.

Nu har Elin bokat resan, så den 5;e april ses vi äntligen! Då blir det 10 sjukt bra dagar kan jag lova.

Nu halvligger jag i en soffa på tennisen och är nästan för mätt, men gott var det.

Ska ta lite kort runt omkring mig, så ni även får se hur det ser ut här uppe :)

snart kommer Elin!!! <3

Idag har jag och Christi varit och städat huset där tre utav veckans domare bodde. Det gick fort och var enkelt. Sedan åkte vi till Panera Bread och köpte lunch, varm mozzarella & tomat smörgås med körsbärs smoothie - underbart gott! Nu sitter jag på tennisen, har gjort det ett tag, och nu håller jag och Erik på och pratar igenom min praktik och praktikuppgiften som jag måste göra på engelska ;p

Jag hoppas att jag snart har internet "hemma" så jag kan ha bättre kontakt med er där hemma!



Linda, Elin, Frida, Elin, Linnea, pappa, mamma OCH ALLA ANDRA - jag saknar er så mycket ♥

Jag vill göra allt, men ändå ingenting

En osminkad Caroline - i längtan efter Elin, Sverige, pappa, mamma, resten av familjen, min vänner, skolan och allt annat nivet.

 

Jag fick precis sms från mamma, hon sitter nu på flygplatsen - redo för att åka hem..
Hon vill stanna här, men Sverige kallar.. Jag vill inte heller att hon ska åka hem, jag vill att hon ska åka hit istället..
Fast det visste nog alla redan


Sista tävlingsdagen! Wiiho

Jag har glömt att skriva att i fredagskväll var jag på en mexikank resturang med Christi och 6 av hennes kompisar. Alla var jättesnälla. Åt jättegod tacosallad, precis vad jag längtat efter enda sedan mamma och Fredrik kom över hit. Påtal om dem, nu är de påväg hem..

Igår åkte tyvärr Johanna ut ur singeln, men hon vann dubbeln - riktigt roligt iallafall!

Efter vi var klara på tennisen åkte jag, Erik och Christi till en resturang och åt kycklingwook, mums!
Sedan på kvällen såg jag och Christi på CSI. Och hör på detta, ingen text, varken engelska eller svenska, och gissa vem som förstod typ hela programmet?! Jo JAG ;) Haha

Sitter nu på tennisen, om ca ½ timme drar sista matchen igång - singelfinalen!




5;e april <33333333333333333333333333333

Näst sista dagen på tävlingen

Det är ju tur att jag hänger med så mycket, haha.
Johanna spelade inte kvartsfinal i dubbel igår, utan semifinal.
Så idag är det två semifinaler i singel - Johanna spelar en utav dem, mot just sin partner i dubbel, så kan bli en mycket spännande match :) Senare är det final i dubbel, med Johanna i ena laget.

Just nu håller alla på och fixa en massa här, samtidigt som ena semifinalen spelas. Jag har nyss varit "provdocka" för all fotografering.

Huuur go är hon inte då?!?!

När vi var till Barcelona grinaserade hon väldigt vid landning, tyvärr får jag inte se det denna gången, men jag får se henne här och det glädjer mig hur mycket som helst. Leva livet i Florida med världens bästa Elin kommer bli grymt.

Känner att dagens inlägg handlar om samma saker, bara en mass tjat om mina älskade i Sverige.. Men detta är helt klart den hårdaste och tuffaste utmaningen jag varit med om. Absolut bland det värsta jag varit med om hittills, men också det häftigaste! Fort Lauderdale var helt underbart, roadtripen med mamma, Fredrik, mormor och morfar lika så. Förhoppningsvis blir Fort Walton Beach lika bra såsmåning om.


Nu ska jag gå ut och kolla på Johanna Larsson när hon förhoppningsvis vinner kvarten i dubbel!

Världens bästa mamma!

Har precis pratat med mamma, och lite med mormor.
Det är jobbigt, jag vill så himla gärna ha dem här!
Jag har gråtit fram och tillbaka sen de åkte, såfort jag tänkte på dem, såfort de skrivit och såfort jag sett kort på dem. Jag hoppas det blir bättre snart, det måste bli det. Annars kommer inte detta att gå, men Elin kommer snart, då blir jag på andra tankar igen förhoppningsvis :) Har inte heller pratat med pappa mer än på sms sen jag fyllde år, ska göra det ikväll - underbart!

 

Saknar alla där hemma, men nu är det bara ca 7 veckor kvar tills vi ses igen!


Fort Walton Beach

Sitter på tennisstadion nu, Johanna Larsson håller på och spela singel nu, jag vet inte vad det står, ska snart gå ut och kolla igen. Senare idag spelar hon även dubbel - det är kvartsfinaler idag, semifinaler imorgon och finaler på söndag!
Jag känner mig så ensam, jag vill ha mamma tillbaka! Alla här är jätte snälla osv, men jag önskar ändå att jag fick vara hemma i Sverige igen.. Men det är bara att stå ut, och snart kommer Elin - och det ska bli helt ofattart underbart!!! Längtar i mängder.
Pappa och allihopa - saknar er så fruktansvärt mycket - det gör ont, men tiden går fort...hoppas jag!

Jag bor nu hos Christi. Hon själv vill kalla sig för Eriks arbetskompis, men hon är också Eriks exfru. Hon är super duper snäll. Hon gör allt hon kan för att göra allting så bra som möjligt för mig, och det är super snällt - men ändå inte som hemma..




När livet bara flyger iväg

Jag kan fortfarande inte sova, det är alldeles för mycket i mitt huvud som snurrar.
Jag borde redan sova, det blir en tidig, tuff och lång dag imorgon. Men ibland får man stå ut, sådana här dagar hör till, och det är så det ska vara.

Har tyvärr missat att ta kort de senaste dagarna, men det kommer snart igen :)
Johanna Larsson gick vidare i dubbeln idag också, pratade en kortis med henne efter matchen och det ska bli jättekul att se henne i både dubbel och singel under veckan!

Nu måste jag försöka sova igen, godnatt allihopa!
+ en stor puss&kram till pappa

Ensam och övergiven i den stora världen

Sista natten med mamma, Fredrik, mormor och morfar inatt. Ligger och kan inte sova.
Tänker så himla mycket, nästan att tårarna får falla när jag tänker på vad mycket jag saknar underbara, vackra och älskade människor hemma, men också när jag tänker på vad jobbigt det kommer bli att inte ha dem här vid min sida.
Känns som om jag faller handlöst ut i stora världen, utan någonstans att landa. Men jag försöker övertyga mig själv om att detta kommer bli jättebra och jättekul tillslut, och jag tror och hoppas att det inte kommer vara några som helst problem när de väl har åkt.
Jag är 18 år nu - man känner sig så vuxen nu, man får gå på krogen, man får ta körkort, man får rösträtt och allt det där. Men i sådana här situationer känner jag mig så liten, känner mig som en prick på ytan, som är där bara för att den ska.
Men dt blir bra, människorna är helsköna, miljön är underbar, engelskan kommer bli kanon, och absolut inte att förglömma - jag får ca 2 veckor här med min bästa vän Elin!



Fort Walton Beach

Sitter i lägenheten i Fort Walton Beach.
Har varit på middag med alla svenskar här ikväll, jätte gott.
Nu ska jag snart sova för att "ladda" inför cocktailfrukost imorgon..
Lite halvdant, men det blir nog bra!

Sista dagen i Orlando!

Har snyltat till mig mammas dator.
Jag, mamma & mormor ligger ute vid poolen i Orlando, Fredrik & morfar är vid Kennedy Space Center och kollar. När de kommer tillbaka blir det ca 6 timmar i bil upp till Erik och Fort Walton Beach!



Igår var vi på Sea World - super häftigt!


Till middag blev det en stor skaldjursbuffé med hummer, kräftor, räkor, krabbor och massor med mera. Hur gott som helst!

ORLANDO!

Hej allihopa!
Sitter på hotellet i Orlando, ska strax bege oss till Sea World!

Jag är väldigt ledsen, men det kommer bli oerhört lite, näst in till ingen update nu. Inte mer på hela resan antagligen.. Min dator har pajat.
Så jävla förbannad, men kan tyvärr inte göra någonting åt det...

En torsdag i Orlando

Sitter nere i Lobbyn på hotellet i Orlando. Efter ca 2½ timme på flygplatsen (mormor och morfars plan blev 3 h försenat pga sandstorm) blev det en kvällsmat på Denny's. Sitter ca 15 st plus jag här nu, så allting är jättesegt, så snart ska jag knalla upp till rummet igen och gå kroppen några timmars sömn, känns som om den behöver det idag.
Imorgon får vi se vad det blir, beror på vädret. Ska bli spöregn och åska imorgon, men vi får väl se - förhoppningsvis inte!

Nu säger jag godnatt med en tår av saknad i mitt öga..
Men så glad över att ha mamma, Fredrik, mormor & morfar här!!!

En perfekt födelsedag!

Nu har vi vaknat till liv, ska precis äta frukost.
Hade en underbart bra födelsedag igår, enda som hade kunnat göra det ännu bättre hade varit min pappa. Men hade helt klart en utav de bästa födelsedagarna jag hade kunnat ha! Först blev det stranden/poolen hela dagen, sedan blev det taxi till södra Miami Beach och åt på en jättegod resturang!

Bilder kommer när vi anlänt till Orlando - för nu går bilen dit strax!

Sol och värme!

Nu drar jag ner på stranden! Jätte varmt men blåsigt - men duger fint åt mig!
Vi hörs senare idag - ha det bäst - det ska jag ha! Puss och kram









Saknar min pappa jätte mycket.



12.14 10 mars 1992

Eighteen years old today, it's my day!
Känner mig inte direkt mer vuxen, inte någon skillnad från sjutton.
Men det är väl alltid trevligt att fylla år?!

Har fått frukost på hotellet och snart blir det stranden :)


förra årets tårta, får vänta ca 2 månader tills pappa bakar en ny :)


Miami Beach - go go go

Har nu softat ett tag på hotellrummet här i Miami Beach, nu ska vi snart ner till en bar i närheten.
Alla tre är rätt trötta och så efter våra många timmar i bil dessa dagar. Nu är det bara varmt och fint väder vi vill ha för att fira artonårs dagen på stranden här imorgon.

 

Lika bra att tillägga att det är helt gratis för mig att ta emot både sms och mms - men tyvärr väldigt dyrt att svara. Så ni får gärna skicka sms och mms, men jag kommer inte att svara - men tackar alla på förhand!


Måndag

Nu sitter vi i Lobbyn på hotellet nere i Key West.


Igår åkte vi ifrån Fort Lauderdale och åkte till Everglades. Det var så jäkla häftigt, har massa kort och några fimer - men slänger upp de senare. Nu sitter vi som sagt i lobbyn och jag har inte mina kort på datorn än.


Nu hinner jag inte uppdatera mer, bilen går om 5 minuter till Miami Beach!
Skriver och lägger ut mer bilder där ifrån! Hade bäst, puss & kram

En sista natt i Fort Lauderdale

Efter många långa om och men åkte vi tillbaka till Fort Lauderdale.
Vi käkade lunch på Denny's - igen ;)
Sedan åkte vi till en utav kanalbåtarna och tog en sådan.


När vi klev av båten kom en man och satt tre papegojor på mig, ascoolt tyckte jag ;)
Sedan åkte vi till Publix och köpte lite smått och gott.
Innan vi åkte till hotellet åkte vi förbi Swan och hämtade en sak jag glömt och så mamma fick säga hej till henne :)


Nu har vi precis ätit lite kvällsmat på hotellet och ska snart sova faktiskt, för imorgonbitti taggar vi ett nytt försök att åka till Everglades. Efteråt åker vi ner till Key West!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Har ätit frukost nu - våffla, rostade baqgels med philadelfiaost och apelsin!
Nu blir det att göra oss iordning för en trip till Everglades!

Vi får se vad som händer sen, antagligen tar vi en kanalbåt och åker genom stadens kanaler och ser de kändas hus ;)

Hörs senare - puss och kram!

Semestern har börjat

Idag tog det ett tag för mamma att hitta hem till mig igen ;)
Men väl framme packade vi in mina väskor och drog sedan till Fort Lauderdale Beach, gick längs stranden och hade det allmänt mysigt.


Sedan åkte vi till ett annat ställe (vid Aruba) längs stranden och käkade pizza och glass.


Sen begav vi oss till Sawgrass, och köpte ett par flippflopp, ett läppglans, en body lotion och ett par shorts. Visar bilder imorgon :)

Slutligen avslutade vi med middag på Denny's - mycket gott!

Så glad över att jag gjorde detta, ett utav de bästa valen i mitt liv

En sista frukost vid Swans pool i Fort Lauderdale har jag ätit idag.
Nu är min söta rosa stora väska packad och stängd, bara den lilla svarta med småsaker kvar.
Snart far jag iväg, men kommer ha trådlöst bredband på hotellen, så update kommer ;)


Med solen i ögonen och ett leende på läpparna

Godmorgon mina små vänner!
Sitter i min säng med solen i ögonen, som lyser in genom fönstret.
Packa packa packa duscha packa äta frulle packa packa
är ungefär vad som väntar nu!
Sedan blir jag hämtad, och vi får se vad som händer idag :)
Vi hörs senare, hade bäst alla, det kommer absolut jag att ha!


Hur underbart och häftigt känns det inte att jag ikväll har ätit middag med min mamma i USA?!?!

Nu har F nyss kört hem mig, har en heeel del att packa, har nästan glömt bort det, så tänkte börja nu ;)
Swan fick en fin bok om Sverige - givetvis på engelska idag, och hon blev jätteglad :)

En sista natt här, och trots att jag får vara med min underbara familj i två veckor nu, så kommer jag sakna Swan och detta stället, jätte mycket. Men nu öppnas dörrar för nya äventyr!

Nej ni, packa blir - hörs senare!

En sista dag, ack vad bra jag haft det!

Nu har jag precis kommit hem.
Har varit och ätit lunch med Edward och Violeta.
En sista gång, var väldigt trevligt!

Idag har jag tagit lite spontana kort runt omkring mig, vet att det finns några som bett mig om detta ;)


några bilder utanför skolan

någon kyrka nära skolan

blev lunch och efterrätt på Denny's

min goa klass, dock saknas det ett par stycken..

Moonia - clown Maria - en utav de bästa lärarna jag träffat

Nu åker jag och möter upp min älskade mamma, vi hörs senare!

My last Friday in Fort Lauderdale

Godmorgon allithopa, kvart i åtta och uppstigning blir!
En sista dag i skolan, men delade känslor.
Jag trivs väldigt bra och lär mig dessutom massa nytt.
Men nu öppnas det vägar för nya spännande äventyr!

Efter skolan blir det äta lite lunch, kanske gå omkring lite och sedan ta bussen till Fort Lauderdale Airport för att möta upp min mamma :D Får se hur det blir med bloggandet idag, men bloggar iallafall när jag kommer tillbaka "hem" ikväll.

Ha en underbar dag, det kommer deffenitivt jag att ha iallafall! ♥

Godnatt alla underbara!

Nu är klockan lite drygt 00.30 här.
Jag ska försöka sova nu, 07.30 ringer klockan imorgon, och då är det bara att stiga upp - med ett leende på läpparna!
Men det blir nog inga problem, imorgon är en mycket bra dag!
Godnatt alla, fast borde väl säga typ godmorgon?
För pratade precis med Sirkka på FB, och hon hade precis kommit till jobbet,
rätt wierd egentligen, jag somnar när ni går upp ;)

GODNATT

Kan knappt fatta, men vad gör det? Super lycklig ändå

snart snart snart snart snart, väldigt snart
fattar det nästan inte, men snart är du hos mig ♥

Börjar känna mig som "hemma", lagomt tills jag lämnar - men that's life



En dagens Caroline ; Svarta tights med "skinn"detaljer på sidorna,
rosa lite längre linne och svart cardigan. En dagens är kul ibland ;)


Sitter och chattar med Marco nu, rätt roligt han, och helt plötsligt började han skriva på svenska.
Så nu sitter han och skriver till mig på svenska, och jag till han på italienska, rätt spännande faktiskt ;)

Imorgon får jag träffa min älskade mamma, och jag LÄNGTAR!!!

Blev inget mer inlägg igår kväll, blev inte heller något Publix!
Idag var det test i skolan, till en början kändes det illa,
men resutlatet blev mycket bra, så kändes skönt! :)
Fick mitt certifikat idag också, kul!



Efter skolan gick jag till stranden för att käka lunch med Violeta och Edward.
Blev helt seriöst den godaste pizzan jag någonsin smakat, och till efterrätt
den godaste kulglassen jag någonsin ätit - perfekt mat dag idag ;)

Tre bilder från precis vid stranden

jag och Violeta

Edward och Violeta

Tog bussen till Publix idag istället, fick med mig lite cola, fruktsallad, godis och bagels hem.


bilden är bara för dig Jessika ;DD


Att älska är hårt, men att sakna är hårdare

Idag har jag bara varit i skolan.
Nu är afternoon lektionerna över och det tackar jag för :D

Nu har jag precis ätit mat, och funderar på om jag ska gå till Publix - ja, nej, ja, nej ;)
Skriver lite senare, så får vi se var det blev.

My last wednesday in Fort Lauderdale

Blev inget bloggande igår, kreativiteten vad död, så ingen ide att skriva.
Men idag är det tillbaka, eller lite iallafall.
Var iallafall på en Italiensk resturang och åt väldigt gott med Violeta och Edward, sen gav jag mig själv en födelsedagspresent - fixade mina naglar!

Idag igen var jag så oerhört irriterad när "vi" skulle gå till bussen,
vilket jävla pucko, gaaaaah!

Väl i skolan var allting bra, väldigt bra faktiskt!
Lite trött (vilket jag inte kan förstå varför, sov ca 8½ timme inatt), men det var OK!

Efter skolan körde Steve och Muri hem mig, så nu är jag hemma och ska äta lite och byta byxor, för det var kallare än jag trodde idag :C Vid halv två är det min sista afternoon lektion, och tack för det!

My last tuesday i Fort Lauderdale

I skolan idag fick vi en ny första klass lärare - Judy!
Hon var sådär måste jag erkänna, men det blir nog bra.
Jag, Marco och Chris kunde inte sluta skatta åt henne, herregud, haha!

Men skolan var bra!

Efter skolan gick jag, Violeta och Edward (en kille i min klass) till Denny's och käkade lunch, blev ännu en nacho - jummi! Efteråt åt jag och Violeta efterrätt, och jag beställde en bananasplitt. När den kom in kunde jag konstatera att det var den största bananasplitt jag någonsin sett, haha. Efter halva kunde jag inte få i mig en endaste sked mer, men det var nog också den godaste jag någonsin ätit ;)


Sen vid ca 4 åkte jag hem, pratade lite med mamma och pappa, sen somnade jag...
Det var inge vidare bra, för nu kan jag inte sova, och jag ska snart upp igen :O
Menmen, imorgon är det skolan 8.45 som vanligt, så nu måste jag sova!
Godnatt allihopa, detta är min sista vecka här, och den ska bli amazing ;)

Det är mitt liv, jag gör som jag vill, jag behöver inte ledas, detta är mitt liv, jag är den som styr!

Nu har jag precis kollat klart på Legally Blondes.
Den var faktiskt bra, men väldigt...tjejig ;)
En väldigt bra film för mig som inte vågar se
något annat när jag är ensam ;) ;$


Nu är klockan elva och det får bli natta på riktigt, godnatt

En sång om glädje

När vi kom hem från Gallerian lagade Swan mat, det blev pommes, fisk och melon.
Och jag åt faktiskt fisk och tyckte det var gott. Hon blev väldigt glad! Hihi
Dessutom har vi aldrig sett Ali äta så mycket som han gjorde idag, så han gillade det nog också ;)
Vi åt alla tre tillsammans och pratade en hel del, det känns inte längre varken fel eller konstigt att bara prata engelska, men självklart känns det fortfarande svårt ibland - men blir lättare och lättare för varje dag!

Nu ska jag se på film och sen ta en tidig bädd, imorgon är det sovmorgon också 9.45 - puss på det!
Känns dock jobbigt att veta att imorgon kommer jag gå till skolan utan att Coco är där...
Hon lämnade Fort Lauderdale idag - I will miss her so much, and I miss Alice to...

Saknar dig min Elin, min allra bästa vän!
Kan inte förstå att jag varit ifrån dig i 3 veckor nu.
Känns jobbigt att veta att fler blir det...
Men vi ses snart, låt tiden gå fort! ♥

Saknar givetvis alla er andra också!


Idag har jag iallafall inte bara legat hemma i sängen...

Direkt när jag kom hem från min löprunda frågade Swan om jag ville följa med henne till Gallerian, och självklart ville jag det! Så jag kastade mig i duschen och sedan åkte vi dit en stund. Blev inte så långvariga, lite drygt en timme, men det var lagom idag :)
Blev bara lite paket inköp idag, det är mysigt att bara gå och kolla i alla affärerna!
Nu ska vi snart äta middag, frukosten har äntligen börjat gå ur kroppen!

RSS 2.0